GRATIS FRAKT PÅ BESTILLINGER OVER 1500,-

GRATIS FRAKT PÅ BESTILLINGER OVER 1500,-

Våre åpningstider

Vi har åpen butikk hver torsdag 17-20. Utover det har vi åpent etter avtale, og kommer mer enn gjerne en ekstra tur i butikken for å møte deg! Vi jobber fullt begge to i andre jobber, så hovedsaklig kan vi åpne butikken og møte dere kunder på ettermiddager og i helger. Ta kontakt med oss direkte enten på mobil (97177676), epost (post@tekstillykke.no) eller via kontaktskjema på nettsiden vår.

 

Da finner vi et tidspunkt som passer akkurat deg!

Butikken/lageret vårt ligger i Horten, nærmere bestemt Bromsveien 31. Google viser deg vei 🙂 Vi kan være litt vanskelig å finne, inngangen vår finner du inn veien mellom Bromsveien 31 og byggeplassen ved siden av. 

 

Og vi vil veldig gjerne ha besøk 🙂

Ps! Visste du at vi kjører varene gratis hjem til deg om du bor i Horten kommune? 🙂