GRATIS FRAKT PÅ BESTILLINGER OVER 1500,-

GRATIS FRAKT PÅ BESTILLINGER OVER 1500,-

Vi får stadig spørsmål om våre åpningstider.

Svaret er at vi har åpent etter avtale. Vi jobber fullt begge to i andre jobber, så hovedsaklig kan vi åpne butikken og møte dere kunder på ettermiddager og i helger. Ta kontakt med oss direkte enten på mobil (97177676), epost (post@tekstillykke.no) eller via kontaktskjema på nettsiden vår.

 

Da finner vi et tidspunkt som passer akkurat deg!

Butikken/lageret vårt ligger i Horten, nærmere bestemt Bromsveien 31. Google vil ofte guide deg til kystlaget, det lille røde huset ved vannkanten, men vi ligger rett på innsiden, og deler inngangsdør med ESDService. 

 

Og vi vil veldig gjerne ha besøk 🙂

Ps! Visste du at vi kjører varene gratis hjem til deg om du bor i Horten kommune? 🙂